29.september graduerte 97 studenter fra 2020- og 2021-kullene på HLT.

Onsdag 29. september var det endelig tid for graduasjon for kullene som graduerte sommeren 2020 og 2021. Restriksjoner pga korona har gjort at dette har blitt utsatt flere ganger, men nå kom endelig anledningen der vi kunne feire den store dagen sammen.

97 graduanter var invitert til den store dagen med venner og familie, og kvelden ble feiret høytidelig med taler fra Bjørn Bjørnø (generalsekretær i baptistsamfunnet), Phuong Huynh (leder for studentrådet), Mary Felde (årets student) og Arne Mella (rektor på HLT). Josefine Pettersen deltok også med sang. Før høydepunktet for kvelden med overrekkelsen av diplomer satt i gang, ble også HLT sitt nye alumniarbeid presentert, med snorklipping for å markere lanseringen av den nye alumniportalen; et nettsted der graduanter fra HLT blant annet kan holde kontakten med hverandre, søke på jobber og bli med på arrangementer.

Etter den høytidelige seremonien, med fotografering og utmarsj fortsatte festen med kaker og feiring i Filadelfias kantine. Vi gratulerer alle graduanter med den store dagen og ønsker alle graduanter velkommen i gjengen!